Gyakran ismételt kérdések
Meddig használhatom a prémium funkciókat?
keyboard_arrow_down

Az egyes modulhoz való hozzáférésed határidejét a Profil szekcióban a Prémium hozzáférések menüpont alatt tudod megnézni. A határidő lejártáig nálunk a modulban lévő összes funkciót korlátlanul használhatod! Továbbá, ha vásárolsz prémium hozzáférést, akkor a megvett idő hozzáadódik a hátralevő idődhöz, így egyetlen perc sem veszik oda!

Vásárlás után nem kaptam meg a csomagomat e-mail-ben, mit tegyek?
keyboard_arrow_down

Vásárlás után a csomagot a beváltáshoz szükséges kóddal e-mailben küldjük ki a megadott címre. Sajnos előfordulhat, hogy a levelünk a spam-ek (levélszemetek) közé kerül, így nézd meg azt is! Ha ott sem találod, vedd fel a velünk bátran a kapcsolatot a info@mrkresz.hu címen!

Gmail-es bejelentkezésnél nem látom a Gmail fiókjaim listáját a felugró ablakban. Mit tegyek?
keyboard_arrow_down

Előfordulhat, hogy a telefonodon túl nagy betűméretet állítottál be, így a bejelentkező felület nem megfelelően jelenik meg az eszközödön. A telefonod beállításai között keresd meg a betűméret beállításait, és itt vedd normál vagy kis méretűre a betűket. Ha ezzel megvagy, akkor próbálj meg újra bejelentkezni az alkalmazásba. Ha nem oldódott meg a problémád, akkor mindenképp keress meg minket e-mailben az info@mrkresz.hu címen, és segítünk.

Mely funkciókat használhatom ingyenesen?
keyboard_arrow_down

Az elméleti felkészítő esetén a kerékpár kategória egésze ingyenesen elérhető. Ettől függetlenül a ranglistás nyereményjátékunk erre a kategóriára is vonatkozik, tehát nyerhettek vele prémium hozzáférést!

A forgalmi vizsgafelkészítőben minden városhoz ingyenesen elérhetővé teszünk néhány - egy bonyolultabb csomóponthoz tartozó - videót, ami bemutatja, hogy milyen tartalomra számíthatsz nálunk!

Mikor lesz elérhető több kategória?
keyboard_arrow_down

Az alkalmazást és a hozzá tartozó kérdés adatbázist folyamatosan fejlesztjük. Célunk, hogy a közeljövőben bővítsük a repertoárt segédmotoros, illetve nagymotoros kategóriákkal, ami célzottan az azokhoz tartozó vizsgára készít majd fel.

Ugyanezeket a kérdéseket kapom vizsgán?
keyboard_arrow_down

A rövid válasz: szó szerint nem, lényegében viszont igen.

Kicsit hosszabban: a kérdésadatbázisunkat igyekszünk a Kreszprofesszorral továbbiakban is úgy alakítani, hogy a lehető leginkább felkészítsen a hatósági vizsgára. Az ott kapott kérdések sajnos jogvédettek, így szó szerint ugyanazokat mi nem használhatjuk fel a gyakorlás során, viszont azt biztosan állíthatjuk, hogy aki a mi tesztjeinken gyakorol, és jó eredménnyel szerepel, az a vizsgán is hasonlóan jól fog.

Találtam egy hibát. Mit tegyek?
keyboard_arrow_down

Ha az alkalmazásban vagy kérdésekben találtál egy hibát (legyen az akár helyesírási), akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, és jelezd nekünk. Ezt megteheted az alkalmazáson belül a Profil szekcióban a Visszajelzés menüpont alatt, vagy e-mail-ben az info@mrkresz.hu címre egy levelet küldve. Hibás kérdés esetén minél pontosabb leírást tudsz adni róla, mi annál könnyebben megtaláljuk és javítani tudjuk azt! Minden egyes beküldést meg is jutalmazunk!