Tantermi
felkészítés
Gyakoroljatok együtt interaktívan és játékosan az elméleti felkészülés során!
Miért jó classroommal tanulni?
Egyszerű használni
Több, mint 3000 kérdést előre kategorizáltunk, így az oktatónak nem szükséges az óra előtt energiát fektetnie kvízek összeállításába.
Visszajelzést nyújt
Pontos és azonnali visszajelzést kap az oktató arról, hogy az adott témakört mennyire sikerült átadni a tanulóknak az órán.
Aktivizál
A válaszadás névtelenül történik, így az alkalmazás segítségével aktivizálni lehet a teljes csoportot.
Élményt ad
Mindenki valós időben van összekapcsolva, ezzel egy digitális, közösségi élményt nyújt a tanulóknak és az oktatónak egyaránt.
Miről is szól a classroom?
Classroom szolgáltatásunkban az oktató a több, mint 3000 kérdésből álló kérdésbankunkból generálhat kvízeket, amelyben a tantermi órán átadott tudásanyagból tudja tesztelni diákjait.
Hiszünk abban, hogy a tantermi oktatásnak még mindig van létjogosultsága, azonban szükség van arra (főleg a fiatalok számára), hogy digitalizációt, modern technológiát integráljunk az órákba.
Interaktív KRESZ teszt
Hogyan lehet használni?
Classroom használata
1
Az oktató pár kattintással tematizált kérdésekből valós időben tudja elkészíteni a kvízt, így az tökéletesen illeszkedik az adott órán átvett tananyaghoz.
2
A diákok egy négyjegyű azonosítóval csatlakozhatnak a Classroom szobához a Mr. Kresz applikáció segítségével.
3
Ha az oktató elindítja a kvízt, akkor a diákok a telefonjaikon válaszhatják ki a helyesnek vélt választ, akár anonim módon.
4
Miután mindenki válaszolt, lehetőség van az eredmények kiértékelésére százalékos formában. Ez azonnali visszacsatolást nyújt az oktatónak arról, hogy a diákoknak mennyire sikerült elsajátítani a tananyagot.
5
Kiértékelés után a diákok a telefonjaikon látják, hogy helyesen voksoltak-e, valamint a kérdéshez tartozó magyarázat megjelenik a táblán és az okoseszközökön is.
Ez a folyamat pedig az utolsó kérdésig ismétlődik, ezután a teljes kvíz mentésre kerül, hogy a későbbiekben, akár otthonról is visszanézhető legyen a tanulók és az oktató számára.
Hogyan csatlakozhatok?
Támogatjuk az oktatás korszerűsítését, ezért a funkció autósiskolák és oktatók számára ingyenesen elérhető.
Oktatók valamint autósiskolák az info@mrkresz.hu e-mail címen vagy az alábbi formot kitöltve ígényelhetik meg ingyenes oktatói a hozzáférésüket rendszerhez.
A tanulók az applikáció letöltése után ingyenes funkcióként tudják használni a Mr. Kresz Classroomot.
Elküldöm a jelentkezésem!
szakoktatói igazolvány fényképe
Válaszd ki vagy húzd ide a feltöltendő fájlt!
© 2024 Magyar Digitális Oktatás Kft.
Minden jog fenntartva.