Téma
Keresés

Mit viselj a forgalmi vizsgádon? Mi az ideális vizsga ruha?

2023.07.18
Írta EsztiEszter

A forgalmi vizsga az utolsó nagy megmérettetés a jogsi szerzés folyamatában, és bizonyára egy fontos esemény a legtöbb ember életében. Egy korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy milyen ruhában érdemes vezetni, azonban ez mégiscsak egy különlegesebb alkalom lesz. A vizsgákra általában illik kiöltözni, azonban a feszengős ünneplőben nem biztos, hogy kényelmes lenne az autóvezetés. De akkor mi az elvárás? Mit érdemes viselni a forgalmi vizsgán?

Forgalmi vizsga öltözet kiválasztása.

Milyen ruhát kell felvenni a forgalmi vizsgára?

A forgalmi vizsgára nem kell túlzottan kiöltöznöd. A legcélszerűbb egy kicsit elegánsabb de utcai, kényelmes öltözéket felvenni. A ruhád semmiképp ne legyen kényelmetlen, ne gátoljon a szabad mozgásban. Ha lehetséges, akkor a ruhád a vizsgán ne legyen túl extravagáns, vagy kihívó. Fontos, hogy ugyanazt a cipőt vedd fel, amelyben vezettél a tanórákon, hogy ismerős érzés legyen a pedálok kezelése.

Segítség a forgalmi vizsgához

Forgalmi vizsgára készülsz? Félsz, hogy nem fog menni? A sikertelen forgalmi vizsgát megfelelő felkészüléssel előzheted meg.

Nézd át otthonról is a városod buktatóit és vizsgaútvonalait szakoktatói magyarázattal ellátott videókon a Mr. Kresz alkalmazás forgalmi felkészítő moduljában. Ismerd meg az alkalmazás összes funkcióját az alábbi videóból, vagy töltsd le az alkalmazást most és próbáld ki a forgalmi felkészítő modult te magad!

A Mr. Kresz alkalmazás letölthető a Google Play áruházból.
A Mr. Kresz alkalmazás letölthető az App Store-ból.
Mr. Kresz vizsgaútvonalak videón borítókép
Mr. Kresz vizsgaútvonalak videón
Lejátszás

Szeretnénk segíteni abban, hogy ne parázz rá a forgalmi vizsgádra, úgyhogy írtunk már cikket 7 szuper forgalmi vizsga tippről és a forgalmi vizsga sikertelenséget okozó hibákról is, érdemes ezeket is áttanulmányoznod a vizsga előtt.

Gyakori kérdések

1. Mi az ideális forgalmi vizsga ruha?

Tiszta, rendezett, kényelmes, elegánsabb utcai öltözet tökéletes a forgalmi vizsgára. Ügyelj rá, hogy a vezetéshez megszokott cipődet vedd fel a vizsgára is!

emojiTartalom
Milyen ruhát kell felvenni a forgalmi vizsgára?
Segítség a forgalmi vizsgához
Gyakori kérdések

Kik vagyunk mi?

Egy lelkes Szegedi csapat
akik minden nap azon dolgoznak
hogy minél könnyebbé tegyék
a jogsi szerzés folyamatát számodra!
Csapat tagKatona Eszter
KRESZ oktatóemoji
Csapat tagDezső Bence
Programozóemoji
Csapat tagNagy Arnold
Tartalomkészítőemoji
Csapat tagKiss Márta
Ügyfélszolgálatemoji

Ez is érdekelhet

emoji

Milyen ruhában érdemes vezetni? Mit viselj a vezetésórákon?

Milyen öltözékben jelenj meg a gyakorlati oktatás alkalmain? Melyek az ajánlott öltözékek vezetéshez? Nagyon fontos, hogy milyen ruhát és cipőt választunk.

Forgalmi vizsga tippek - Legyen meg elsőre a jogsid!

Parázol a vizsgádtól? Összeszedtük számodra a leghasznosabb forgalmi vizsga tippeket a B kategóriás jogsihoz. Érkezz felkészülten a forgalmi vizsgádra!

Mindent a B kategóriás jogosítvány orvosi vizsgálatról

Hol tudod megcsináltatni a jogosítvány orvosi vizsgálatot? Nézd meg, hogy pontosan mennyibe kerül, milyen vizsgálatok vannak, mit kell magaddal vinned.

logo
info@mrkresz.hu+36 30 207 60 99
Keress minket bizalommal ❤️